|
|
| Autor |
Wiadomość |
Cwib86
Chipsy Przyszły

Wiek: 25 Dołączył: 16 Kwi 2008 Posty: 28 Skąd: Zabrze/Bytom/Chorzów
|
Wysłany: 2010-11-17, 21:03
|
|
|
Dzienki dzienki, a poniżej foto z klubową wlepą
[ Dodano: 2010-11-17, 20:59 ]
No to sie pozmieniało na początku warto dodac ze stare felgi 15" poszły do innego właściciela i obecnie czekają w kolejce Exipy 14" ze sportline'a miedzy czasie dodałem światłą przeciwmgielne których montaż jest opisany w tamacie "poradniki....". dodałem również boczki bez dziur z wersji magic to z wizualizacji a w mechanice wymienione zostały 2 wahacze ze sforzniami, guma przegubu, termostat i kilak drobiazgów...
a oto foty nowych laci:
[ Dodano: 2010-11-17, 18:16 ]
hehe no to bęc, dzisiaj była mała niespodzienka... otóż jade sobie dwu pasmówką i słysze nagle taki zgrzyt, myśle sobie ze najechał na cos i nie czuje zeby mi lac opadł, więc jade dalej z lekkim lecz dziwnym dźwiękiem, hm..., ngle trąbi mi Pan w Octovii i równamy sie na pasach pokazując nerwowo palce na tył samochodu z lekkim grymasem na twarzy tak więc sugerując sie wymowną miną Pana w Octavii postanawiam "zacówowac" gdziec na poboczy i co ja widzę? poszły spawy łączące tłumi środkowy z końcowym i tłumik końcowy wisiał tylko na gumie sunac po drodze podejrzewam ze mogło byś troszke iskier przy 110km\h, tak wiec zamaszystym ruchem pociagłem owy tłumik z gumy i wciepłem na tylne siedzenie, dążac do celu
A morał jest z tego taki ze jak tłumik ci oddaje dziwne odgłosy to idź do mechanika bo potem zapłacisz kokosy |
_________________ Felicia 1,3 MPi, LXi->GLXi, 99r.,elek, szyby, świała przeciwmgielne, alu Exip 14" Sportline. kontakt gg 4815024 |
|
|
|
 |
EdytKa
Praktykant Favorit 136 LX

Wiek: 26 Dołączyła: 27 Gru 2008 Posty: 78 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2010-11-17, 21:05
|
|
|
| Cwib86 napisał/a: | | A morał jest z tego taki ze jak tłumik ci oddaje dziwne odgłosy |
to trzeba zajrzec pod auto |
_________________ Felicia Magic - 1999 rok, 1,3 MPI + LPG
http://www.polskajazda.pl...a/Favorit/58475
SKODA - rozwiązania do przemyślenia |
|
|
|
 |
Cwib86
Chipsy Przyszły

|
Wysłany: 2010-11-18, 14:50
|
|
|
| EdytKa napisał/a: | to trzeba zajrzec pod auto |
nie bede przecież codziennie zaglądał bo nie mam an to czasu.... |
_________________ Felicia 1,3 MPi, LXi->GLXi, 99r.,elek, szyby, świała przeciwmgielne, alu Exip 14" Sportline. kontakt gg 4815024 |
|
|
|
 |
Cwib86
Chipsy Przyszły

|
Wysłany: 2011-05-16, 23:25
|
|
|
Postanowiłem wrzucić foto z aktualnymi "usprawnieniami" Felki Janis czas nie pokazywałem nowinek wiec lista sie wydłużyła
Na sam początek wyrzuciłem listwy boczne..
Potem Felka otrzymała welurowe fotele i kanape, mmm ale teraz wygodnie

No i w końcu upragnione elektryczne i podgrzewane lusterka juz polakierowane

półka pod deską tez sie znalazła...
oraz półka pod fotelem
i na koniec fotka umytej deski, w końcu...
 |
|
|
|
 |
|
|
|