|
|
| Autor |
Wiadomość |
MateuszM
Chipsy Przyszły

|
Wysłany: 2012-01-25, 21:11 [inne ] akumulator
|
|
|
| Będzie to długą historia. Wymienialem akumulator w swoim jezdzidelku gdyż poprzedni nie dawał już rady obrócić chociaż raz rozrusznikiem. Poza tym miał już chyba z 10 lat. Jako ze jestem człowiekiem leniwym zamiast wrzucić go do piwnicy wsadzilem go do bagaznika. Tutaj problem właściwy. Akumulator przewrócił się. Coś wycieklo w sumie nie wiem kiedy nawet. Podejrzewam ze może być to.coś około tygodnia nawet bo nie pamiętam żeby mi coś w bagażniku walnelo. Nie wizę nic w nim więc nie zaglądam. Przechodząc do sedna w rynience przy klapie stała ciecz, po macaniu ręką nawet nie piekła dłoń, nawet ksztyne nie nadpalony. W sumie zglupialem sciagnalem dywanik, wrzucilem do prania, na myjni podłogę zlalem woda i wytarlem do sucha. Nawet przemylem płynem( środki czyszczace są przeważnie zasadowe). Czy mam się spodziewać ze mi podłogę zezre? |
|
|
|
 |
holipa
Pomocnik Złota rączka

Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 06 Lis 2010 Posty: 375 Skąd: Człuchów/Chojnice
|
Wysłany: 2012-01-26, 19:42
|
|
|
jeśli nie masz miejsc bez lakieru to nie zeżre , bo i jak ?? |
|
|
|
|
 |
MateuszM
Chipsy Przyszły

|
Wysłany: 2012-01-28, 17:22
|
|
|
| Dzis zauważyłem że lakier zaczął mi schodzić z tej rynienki przy klapie. Wytarlem dokładnie i.zlalem wd40. |
|
|
|
 |
|
|
|