|
|
| Autor |
Wiadomość |
Aneta.ph
Chipsy Przyszły

|
Wysłany: 2011-08-25, 13:08 Potrzebuję waszej pomocy!
|
|
|
| Wczoraj wieczorem wracałam do domu z pracy i przejeżdżałam przez las. Wyleciał mi nagle dzik i uszkodził mi błotnik, prawą przednią lampe i zderzak. Strasznie się wystraszyłam i nie wiem co mam z nim zrobić.Dziś już nie mam czym jechać do pracy. Powiedzcie mi co mam z tym zrobić. |
|
|
|
 |
privatg
Chipsy Przyszły

|
Wysłany: 2011-08-25, 13:41
|
|
|
Cześć Aneto!
No znam doskonale taką sytuację, sam miałem podobą, tyle że z sarną. Niby taka chudziutka a i tak lampa a nawet maska poszły! Doradzili mi stronę www.sprzedamczesci.pl i byłem bardzo dadowolony powiem Ci szczerze. Mają przyzwite części używane, można dzwonić na podane numery, bo mają ich sporo. Lepiej zadzwonić i sie dogadać, niż od razu klikać, bo czasami można co nieco wynegocjować. Możesz też poszukać na allegro, na pewno coś znajdziesz.
POWODZONKA! |
|
|
|
 |
Skandal
Chipsy Przyszły Skandal Rally Team

|
Wysłany: 2011-08-29, 22:26
|
|
|
| Aneta.ph napisał/a: | | Dziś już nie mam czym jechać do pracy. Powiedzcie mi co mam z tym zrobić. |
Skorzystaj z komunikacji miejskiej. |
|
|
|
 |
holipa
Pomocnik Złota rączka

Wiek: 21 Dołączył: 06 Lis 2010 Posty: 412 Skąd: Człuchów/Chojnice
|
Wysłany: 2011-08-31, 14:47
|
|
|
a dzika oddaj do przebadania , skoro go upolowałaś to należy się tobie jako trofeum |
|
|
|
 |
|
|
|