Tanie Części samochodowe VW Golf dostępne od ręki.
Skoda Forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Damian85 Sam Naprawiam Audi
Praktykant

Wysłany: 2009-01-22, 13:47   Vw Caravelle-Damian85

Od pewnego czasu jestem posiadaczem Vw Carawelle 2.5TDI Długo musiałem pracowac zeby uskładac sobie na to cacko....;) Krótkie informacje na temat auta:
Silinik: diesel 2.5TDI 102Km
Skrzynia: automat (brak słów :-D )
Rocznik: 99'
Full opcja jak na tamte czasy oczywiscie.... :)
Pełen orginał żadnych przeróbek Całe wnętrze dobrze wygłuszone Nadmuchy na każdego pasażera z osobna Nowa deska rozdzielcza z miekiego tworzywa i juz niebieskim podswietleniem co nie do konca mi pasuje... Pełen komfort nawet po 500km jednym ciagiem wychodzi sie z auta jak by sie nie jechało prawie wogóle:) Koszty utrzymania troche wieksze niz Feli ale tragedi nie ma Przyspieszenia nie próbowalem ale dużo osobówek wysiada nawet z automatem... Spalanie całkiem przyzwoite w cyklu mieszanym około 9l/100km Ogólnie podsumowując nigdy wiecej osobówek:) tylko i wyłącznie z tego względu ze ja nie mogę sie pomieścić z całym moim sprzętem i bagażem Vw bez wiekszych problemów może pomieścić 5 rowerów,5 pasażerów i bagaże na wypady po całej europie oraz na ogólnopolskie maratony:):) Tutaj mam kilka zdjęć niestety brudnego auta....
Ostatnio zmieniony przez Damian85 2009-01-23, 14:26, w całości zmieniany 1 raz  

Moto131 Sam Naprawiam Audi
Administrator

Zaproszone osoby: 42
Wysłany: 2009-01-22, 19:22   

No ładne autko. A nie masz problemów na parkingach ??? To dość duże auto :-)

Praktykant

Wysłany: 2009-01-23, 14:30   

Nie wiem czemu nie moge wlepic innych fotek......? Słuchaj moto ja spedzam w aucie prawie po calych dniach a wiec sobie sam odpowiedz na to pytanko:):) Poza tym wbrew pozorom tym samochodem latwiej sie parkuje niz Felą.... Jak jest ciasno to trzeba poprostu uważać a poza tym do miasta używam Feli albo auta firmowego (mam do dyspozycji 24h:):))

cliuś Sam Naprawiam Audi
Praktykant
Skoda Performance

Wysłany: 2009-01-23, 15:04   

T4 po FL mi się bardzo podoba ;)

Moja Felicia

mix Sam Naprawiam Audi
Chipsy Przyszły
S100

Wysłany: 2009-01-29, 11:16   

Z jednej strony rowery w środku to fajne rozwiązanie ale tylko jak się jedzie "na" wycieczkę. Bo jak się już wraca "z" wycieczki to lepiej rowery mieć na zewnątrz auta. Pewnie wiesz co mam na myśli.... :-D . Jeżeli chodzi o komfort jazdy to miałem okazję przejechać się takim czymś, nie powiem, komfort na najwyższym poziomie. A i silnik też najlepszy z możliwych...

Praktykant

Wysłany: 2009-01-29, 12:26   

Wiesz na Fele jak wrzucam rowery na dach plus bagaze i pasazerowie to auto poprostu nie jezdzie a przy tym pali mi z 11 litrow gazu:) Tutaj nawet przy pelnym obciazeniu autko smiga calkiem niezle Jesli chodzi o zabrudzone wnetrze Coz jak chce sie jezdzic to pozniej trzeba czyscic:):) Szczegolnie ze ja kocham trudny teren czyli: bagna, błoto, dzeszcz.... I wiadomo jak rower wyglada o mnie nie wspominajac;)

Praktykant

Wysłany: 2009-01-31, 17:55   

Zdjęcia http://www.fotosik.pl/search.php?search=damian85

robo38 Sam Naprawiam Audi
Chipsy Przyszły

Wysłany: 2009-02-01, 22:23   

Ja od miesiąca jeżdżę Fiatem Grande Punto 1,4 5d wersja najbogatsza.
Fotki dołączę jutro lub pojutrze. :-)
pzdr

Odpowiedz do tematu